20 kulinárskych rád, ktoré by mal vedieť každý #1
Je len zopár vecí, bez ktorých by sme neprežili a práve jedenie je jedna z veľmi mála vecí, na ktorú sme „odsúdení“ na večnosť. V skutočnosti až tak, že niektorí si dokonca vytvárajú veľmi silné názory na jedlo, kuchyňu a všetko medzi tým. Podarilo sa nám ale zhromaždiť niekoľko skutočne základných rád, ktoré sa týkajú jedla a samotnej prípravy jedla.
#1 Niektoré domáce jedlá chutia ešte lepšie na druhý deň

#2 Ak niekto vydáva kuchársku knihu, tak nech v nej sú recepty a nie vlastná biografia

#3 Nie je veľmi príjemné, keď niekto niekoho zhadzuje za to, čo je

#4 Cesnaku nie je nikdy dosť

#5 Burger by mal byť tak vysoký, aby sa vám pri hryznutí nič nevypadlo

#6 Je veľký rozdiel medzi pečením a varením

#7 Používanie jedlého zlata nepridáva žiadny kulinársky zážitok

#8 Život je príliš krátky na to, aby sme sa vzdali masla

#9 Celé jedlo na tanieri by malo byť jedlé

#10 Je skutočne umenie variť z mála, preto berme na to ohľad

#11 Nech sa nikto nečuduje, že ak zmení 4 ingrediencie v jedle, tak to chutí úplne inak a jedna hviezdička na internete to nezmení

#12 Najdrahšie neznamená najchutnejšie

#13 Fondán je len akási pevná hmota s cukrom

#14 Burgre by mali byť širšie a nie vyššie

#15 Zásteru nenoste po celom dome ale len v kuchyni

#16 Voda na cestoviny musí byť osolená

#17 Mäso umývať nemusíte, pri varení sa všetky baktérie “vyvaria“

#18 Najprv cereálie a až potom mlieko

#19 Tie lacné zeleninové zmesi sú skvelým pomocníkom, ak chcete dodržať zdroj výživy

#20 Varenie na uhlí je oveľa lepšie ako na plyne


